SINO O

SINO O Alles halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 446 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sino O. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 9:30 Had een pizza besteld. De pizza was heerlijk. Lang niet zo een lekkere pizza gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. De bezorging was snel en dat voor een zondag.
18 jun 2022 om 18:46 Heerlijk
7 jun 2022 om 6:43 Delivered 6 pizzas in 30 min at mitnight. Pizzas were tasty.
3 jun 2022 om 8:01 Pizza deeg was oud en hard
29 mei 2022 om 15:21 Bezorging was te laat, eten te koud en niet lekker
28 mei 2022 om 21:40 Lekker eten, zijn best grote proties dus hou daar rekening mee. Het was een drukke dag en ddurde daardoor lang tot het eten er was, maar voor het ongemak kreeg ik een grote inplaats van een kleine ben en jerry zonder extra kosten.
28 mei 2022 om 18:33 heel slecht eten had een biefstuk besteld en na 1,5 uur kreeg ik te horen dat ze geen biefstuk meer hadden vervolgens hebben ze in de plaats van biefstuk kip gebracht heel slecht eten ik bestel daar nooit meer
19 mei 2022 om 19:28 Supervriendelijk en snel
30 apr 2022 om 2:51 Snel en lekker!
2 apr 2022 om 21:03 Helaas ijskoud eten en laat Pizza was nog te doen Broodje donner was gewoon sappig De biefstuk was geen bief stuk maar een ander stuk vlees. Eerlijk gewoon slecht en ga niet meer bij sino bestellen
22 jan 2022 om 21:56 Bestel een pizza vulcano (met chorizo en pepers) voor 15,50. Eindstand krijg ik pizza pepperoni met half rauwe bodem. Bel ze op, zeggen ze dat ze geen chorizo en Spaanse pepers meer verkopen, terwijl ze er wel nog mee adverteren. Bestel op eigen risi
31 dec 2021 om 18:55 2 pizzas besteld. Bezorging binnen 15 minuten, wat al enigszins zorgwekkend is. 14 euro per pizza. Waren echt geen goede pizzas. Heel dikke bodem alsof ze die bevroren binnen krijgen. Hier ga ik niet meer bestellen