SINO O

Recentebeoordeling


3 sterren uit 505 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sino O. Meer weten? Ontdek meer

30 mrt 2024 om 8:58 Order was not complete. Had to call to chase missing items and inappropriate substitutes were delivered. Main meal was good.
14 jan 2024 om 16:24 Ik had een bestelling gedaan en is uiteindelijk geannuleerd. Toen heb ik het de volgende dag laten komen, maar het was erg slecht. Het is ook nog te laat bezorgd ik heb langer dan een uur moeten wachten
6 jan 2024 om 22:28 Geweldig eten!
18 dec 2023 om 14:33 Food took almost twice as long as expected. The fries were soggy and almost cold. The rest of the food didn’t taste good either. Won’t order here again.
6 dec 2023 om 3:01 De pizza was verschrikkelijk ik kon gewoon tellen hoeveel stuks shoarma erop was en na een hapje heb ik de hele pizza weggegooid half gebakken en had een nare sm en de pasta was helemaal uit het bakje gekomen overal.was pastasaus eromheen nooit meer
2 dec 2023 om 10:40 snelle bezorging!
30 nov 2023 om 20:28 Heerlijk eten. De pizza was helemaal niet vet. Het had wat warmer gemogen maar we hebben echt genoten
5 nov 2023 om 1:29 I should rate 0 but less then 1 is not possible! Luxury prices for cheap food…Mc Donald is 5 stars compared! I also ordered 1 Fernandes but never received they forgot it in the shop.
15 okt 2023 om 18:14 Patat in kapsalon was prut. Vlees smaakte ook een beetje meh, groenvoer was zo grof gesneden dat niks anders op je vork kreeg. Onsmakelijk, lui in elkaar geflikkert. Wel goed voor een reinigingskuurtje. Je schijt je namelijk helemaal leeg.
23 jul 2023 om 19:24 Eten was goed, maar kwam pas na 1u en 3 kwartier. Wel een tiramisu cadeau gekregen als compensatie.
9 jul 2023 om 14:31 Was het lekker en snel.
23 mei 2023 om 10:48 nooit meer