SINO O

Recentebeoordeling


3 sterren uit 467 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sino O. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 18:53 Pizza was koud bij bezorging. Contact gezocht met Restaurant, en werd nog eens afgeblaft ook. Ik moest mijn bek houden en nooit meer iets bij hun bestellen. En ben dit dus ook niet meer van plan. Wat een asociale zooi daar.
20 nov 2022 om 22:38 Pizza shall be more crispy, Calamari basically just not eatable. But, mushrooms with cheese excellent and a lot of cheese and very tasty anchovies on pizza.
11 nov 2022 om 7:10 Slecht eten weinig vlees in de kapsalon en we hebben ruim 90 min moeten wachten.
8 nov 2022 om 17:17 Pizza waren lekker. Alleen als je Champions kiest is beter als die gebakken zijn nu was die gekookt, dat is minder lekker.
26 okt 2022 om 21:19 Heel vriendelijk, echt lekker en snel thuis.
23 okt 2022 om 20:23 Eten was heerlijk. Afhaaltijd was ook op tijd.
23 okt 2022 om 19:49 Zoals altijd heerlijk gesmaakt
17 okt 2022 om 20:24 Heel lang moeten wachten. Dan smaakt alles wel minder.
14 okt 2022 om 13:23 Hele slechte pizza. Leek wel een kartonnen bodem. Knoflook saus smaakte erg zuur. De saus was bedorven. Nooit meer bij deze tent bestellen.
13 okt 2022 om 0:24 Chauffeur kon het niet vinden dus maar bij een bushalte afgesproken. De pizza bodems zijn net karton. Lijkt zo uit een diepvries verpakking te komen. De shoarma topping was wel lekker. Bezorger was ook voor 6 euro aan sausjes vergeten. Geen aanrader!
10 okt 2022 om 19:22 duurde lang voor hete eten klaar was en het was niet eens zo lekker patat was zacht doner in het broodje was niet te vreten en komen ze me dood leuk zeggen dat de fristi op was
1 okt 2022 om 20:13 Broodje was aangebrand , en het smaakte nergens naar zou hier echt niet bestellen